Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Microbiological Charasterictics of the Yoghurt Fermented with Pine Cones.

Days of Veterinary Medicine, 7. International Scientific Meeting, Struga, Republic of Macedonia., 22 - 24 Eylül 2016

Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt

INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD OF ANIMAL ORIGIN “INDUSTRY PARTNERSHIP, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1

The mıcrobiological characteristic of the yoghurt fermented with pine cones

DAYS OF VETERINARY MEDICINE 2016 7th INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING, ÜSKÜP, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, ss.1-218

Some Quality Characteristics of Urfa Cheese

2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.96

Mikrobiyolojik analizlerde ölçüm belirsizlikleri

2. Ulusal gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2006

Identification of Aflatoxin M1 in Milk and Milk Products by ELISA

Food İs Life IUFoST 13TH WORLD CONGRESS O F FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, Nantes, Fransa, 17 Eylül 2006

The Effect Of Magnesium Supplementation On Lactic Acid Levels Of Sportsmen

THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS., 9 - 13 Kasım 2005

The Effect Of Magnesium Supplementation On Glucose And Insulin Levels Of Sportsmen

THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS, 9 - 13 Kasım 2005

The Effect Of Magnesium Supplementation On Lactic Acid Levels Of Sportsmen

46.Uluslararası Sağlık,Beden Eğitimi,Rekreasyon ,Spor Ve Dans Konseyi (Ichper.Sd) Dünya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 09 Ekim 2005

The Effect of Magnesium Supplementation on Glucose and Insulin Levels of Sportsmen

46.Uluslararası Sağlık,Beden Eğitimi,Rekreasyon ,Spor Ve Dans Konseyi (Ichper.Sd) Dünya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 09 Ağustos 2005

Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi

HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, Şanlıurfa, Türkiye, 16 Şubat 2004, ss.19

Microbiological Quality and Chemical Composition of Chicken Gizzards

XV EUROPEAN SYMPOSİUM ON THE QUALİTY OF POULTRY MEAT, 9 - 12 Eylül 2001

Kimyasal Kaynaklı Besin Zehirlenmeleri

T.S.K. Gıda Kontrol Sempozyumu, GEMLİK, Türkiye, 26 Nisan 1998

Kitap & Kitap Bölümleri

MİKROBİYATA

A'dan Z'ye BESLENME, TAYAR Mustafa,YIBAR Artun, Editör, DORA YAYINCILIK, Bursa, ss.233-243, 2022

Süt Ürünleri ve Probiyotikler

Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.139-145, 2019

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLERİN OBEZİTE ÜZERİNE ETKİSİ

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLER, Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-43, 2018

BARSAK MİKROBİYATASI VE İMMUN SİSTEM

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLER, Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.1-13, 2018

SÜT KİMYA

S.Ü. VAKFI YAYINLARI, Konya, 2001

Metrikler

Yayın

81

Atıf (WoS)

122

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

164

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

23

Tez Danışmanlığı

19

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları