Akademik İdari Deneyim

Verdiği Dersler

  • Lisans Mutfak Uygulamaları I

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri I

  • Lisans Mutfak Uygulamaları II

  • Lisans Osmanlı Mutfağı

  • Lisans Türk Mutfağı Uygulamaları

  • Lisans Dünya Mutfakları II

  • Lisans Dünya Mutfakları uygulamaları

  • Ön Lisans Ziyafet Mutfağı

  • Lisans Soslar ve çorbalar

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri II

  • Lisans Türk Yöre Mutfakları

  • Ön Lisans Et işleme ve Pişirme Teknikleri II

  • Ön Lisans Yiyecek Hazırlama Teknikleri I

  • Ön Lisans Servis ve Bar Hizmetleri

  • Ön Lisans Türk Mutfağı Uygulamaları I

  • Ön Lisans Dünya Mutfakları Uygulamaları II

  • Ön Lisans Et işleme ve Pişirme Teknikleri I

  • Ön Lisans Hazır Yemek Organizasyonu

  • Ön Lisans Dünya Mutfakları Uygulamaları I

  • Ön Lisans Mutfak Ürünleri

  • Ön Lisans Ziyafet Mutfağı

  • Lisans Mutfak Uygulamaları II

  • Lisans Mutfak Uygulamaları III

  • Lisans Türk Yöre Mutfağı

  • Lisans Mutfak Uygulamaları I

  • Ön Lisans Pastane Ürünleri

  • Ön Lisans Pişirme Teknikleri I

  • Ön Lisans Pişirme Teknikleri II

  • Lisans Pastane Ürünleri

  • Ön Lisans soğuk mutfak