Eğitim Bilgileri
-
2019 - 2020 Yüksek Lisans
İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2018 - 2019 Yüksek Lisans
İstanbul Gedik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2014 - 2016 Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
-
2004 - 2006 Ön Lisans
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mengen Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2020 Yüksek Lisans
Marine edilmiş ördek göğsü ve kaz ciğerinin aroma ve tat veren unsurlarının GC-MS ve LC-MS/MS yöntemleriyle incelenmesi
İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)