Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2019 - 2020 Yüksek Lisans

    İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye

  • 2018 - 2019 Yüksek Lisans

    İstanbul Gedik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye

  • 2014 - 2016 Lisans

    Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

  • 2004 - 2006 Ön Lisans

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mengen Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2020 Yüksek Lisans

    Marine edilmiş ördek göğsü ve kaz ciğerinin aroma ve tat veren unsurlarının GC-MS ve LC-MS/MS yöntemleriyle incelenmesi

    İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)