Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor ‘Mikroalg Türleri Kullanılarak Nanopartikül Biyosentezi ve Üretilen Nanopartiküllerin Antibakteriyel Özelliklerinin Karakterizasyonu/İncelenmesi (BP-221220-MD)’
-
2022 - 2022 Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi Çalıştayı
-
2020 - 2021 Kan'da Hızlı Toplam RNA İzolasyon Kiti Geliştirmesi (DUP-101219-AAH)
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
-
2012 - 2013 PİRİNÇ SÜTÜ İLE DÜŞÜK KALORİLİ DONDURMA ÜRETİMİ