Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2019 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2019 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ

  • 2014 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

  • 2019 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

  • 2021 - 2023 Dekan Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

  • 2021 - 2022 Merkez Müdür Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

  • 2020 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ

  • 2014 - 2019 Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

  • 2014 - 2019 Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

  • 2014 - 2018 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Teze Giriş ve Seminer

  • Doktora Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

  • Yüksek Lisans Duyusal Analiz ve Ürün Geliştirme

  • Doktora Teze Giriş ve Seminer

  • Yüksek Lisans Sürdürülebilir Gastronomi

  • Lisans Gıda Hijyeni ve Güvenliği

  • Lisans Mutfak Akımları ve Toplum

  • Lisans Pişirmede Kimyasal Reaksiyonlar

  • Lisans İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Nütrisyonel Genetik

  • Doktora Gastronomide Güncel Yaklaşımlar ve Yeni Uygulamalar

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Türk ve Dünya Mutfağı

  • Lisans Mesleki İngilizce I

  • Ön Lisans Mesleki Uygulamalar 1

  • Ön Lisans Mesleki Uygulamalar 2

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans GIıda Muhafaza Yöntemleri

  • Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Beslenme

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Lisans Gıda ve Medya

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Yötemleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Mutfakta Kalite Yönetimi

  • Ön Lisans Ziyafet Mutfağı

  • Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Yiyecek İçecek Servisi

  • Lisans ServisTeknikleri

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Lisans Gıdalar ve Özellikleri