Dr.Öğr.Üyesi
NEVRUZ BERNA TATLISU

Akademik Ünvanlar/Görevler
Ünvan | Üniversite | Alanı | Tarih |
---|---|---|---|
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,MESLEK YÜKSEK OKULU-GIDA TEKNOLOJİSİ | 2014 - 2019 | |
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEK OKULU-GASTRONOMİ | Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2019 - |
Mesleki Deneyimler
Ünvan | Üniversite | Tarih |
---|---|---|
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ-GASTRONOMİ | 2019 - |
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU-GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ | 2014 - 2019 |
İdari Deneyimler
Görev | Kurum | Tarih |
---|---|---|
Bölüm Başkanı | İstanbul Gelişim Üniversitesi,Uygulamalı Bilimler Fakültesi-Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 2021 - |
Dekan Yardımcısı | İstanbul Gelişim Üniversitesi,Uygulamalı Bilimler Fakültesi- | 2021 - |
Anabilim Dalı Başkanı | İstanbul Gelişim Üniversitesi,Lisansüstü Eğitim Enstitüsü-GASTRONOMİ (YL) (TEZLİ/TEZSİZ), GASTRONOMİ (DR) | 2021 - |
Bölüm Başkan Yardımcısı | İstanbul Gelişim Üniversitesi,Uygulamalı Bilimler Fakültesi-Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 2020 - 2021 |
Bölüm Başkanı | İstanbul Gelişim Üniversitesi,Meslek Yüksekokulu-Gıda İşleme Bölümü | 2014 - 2018 |
Program Başkanı | İstanbul Gelişim Üniversitesi,Meslek Yüksekokulu-Gıda Teknolojisi Programı | 2014 - 2019 |
Verdiği Dersler
Ders Adı | Öğrenim Türü | Akademik Yılı |
---|---|---|
GIDA MUHAFAZA YÖTEMLERİ | Önlisans | 2017-2018 |
GIDA MUHAFAZA YÖTEMLERİ | Önlisans | 2016-2017 |
MESLEKİ UYGULAMALAR 2 | Önlisans | 2017-2018 |
MESLEKİ UYGULAMALAR 1 | Önlisans | 2017-2018 |
MESLEKİ UYGULAMALAR 1 | Önlisans | 2016-2017 |
TAHIL TEKNOLOJİSİ | Önlisans | 2016-2017 |
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Önlisans | 2016-2017 |
TAHIL TEKNOLOJİSİ | Önlisans | 2017-2018 |
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Önlisans | 2017-2018 |
Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2015-2016 |
Tahıl Teknolojisi | Önlisans | 2015-2016 |
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi | Önlisans | 2015-2016 |
Mesleki Uygulamalar 2 | Önlisans | 2015-2016 |
Mesleki Uygulamalar 1 | Önlisans | 2015-2016 |
Gıda Muhafaza Yötemleri | Önlisans | 2015-2016 |
Gıda Kimyası ve Biyokimyası | Önlisans | 2015-2016 |
Gıda ve Medya | Lisans-Anadal | 2015-2016 |
ServisTeknikleri | Lisans-Anadal | 2014-2015 |
Gıdalar ve Özellikleri | Lisans-Anadal | 2014-2015 |
Ziyafet Mutfağı | Önlisans | 2014-2015 |
Yiyecek İçecek Servisi | Önlisans | 2014-2015 |
Temel Mikrobiyoloji | Önlisans | 2014-2015 |
Mutfakta Kalite Yönetimi | Önlisans | 2014-2015 |
Gıda Muhafaza Yötemleri | Önlisans | 2014-2015 |
Genel Mikrobiyoloji | Önlisans | 2014-2015 |