Dr.Öğr.Üyesi
NEVRUZ BERNA TATLISU


Dr.Öğr.Üyesi NEVRUZ BERNA TATLISU

Akademik Ünvanlar/Görevler

Ünvan Üniversite Alanı Tarih
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,MESLEK YÜKSEK OKULU-GIDA TEKNOLOJİSİ 2014 - 2019
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEK OKULU-GASTRONOMİ Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı 2019 -

Mesleki Deneyimler

Ünvan Üniversite Tarih
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ-GASTRONOMİ 2019 -
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ,İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU-GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ 2014 - 2019

İdari Deneyimler

Görev Kurum Tarih
Bölüm Başkanı İstanbul Gelişim Üniversitesi,Uygulamalı Bilimler Fakültesi-Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2021 -
Dekan Yardımcısı İstanbul Gelişim Üniversitesi,Uygulamalı Bilimler Fakültesi- 2021 -
Anabilim Dalı Başkanı İstanbul Gelişim Üniversitesi,Lisansüstü Eğitim Enstitüsü-GASTRONOMİ (YL) (TEZLİ/TEZSİZ), GASTRONOMİ (DR) 2021 -
Bölüm Başkan Yardımcısı İstanbul Gelişim Üniversitesi,Uygulamalı Bilimler Fakültesi-Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2020 - 2021
Bölüm Başkanı İstanbul Gelişim Üniversitesi,Meslek Yüksekokulu-Gıda İşleme Bölümü 2014 - 2018
Program Başkanı İstanbul Gelişim Üniversitesi,Meslek Yüksekokulu-Gıda Teknolojisi Programı 2014 - 2019

Verdiği Dersler

Ders Adı Öğrenim Türü Akademik Yılı
GIDA MUHAFAZA YÖTEMLERİ Önlisans 2017-2018
GIDA MUHAFAZA YÖTEMLERİ Önlisans 2016-2017
MESLEKİ UYGULAMALAR 2 Önlisans 2017-2018
MESLEKİ UYGULAMALAR 1 Önlisans 2017-2018
MESLEKİ UYGULAMALAR 1 Önlisans 2016-2017
TAHIL TEKNOLOJİSİ Önlisans 2016-2017
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Önlisans 2016-2017
TAHIL TEKNOLOJİSİ Önlisans 2017-2018
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Önlisans 2017-2018
Beslenme İlkeleri Önlisans 2015-2016
Tahıl Teknolojisi Önlisans 2015-2016
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Önlisans 2015-2016
Mesleki Uygulamalar 2 Önlisans 2015-2016
Mesleki Uygulamalar 1 Önlisans 2015-2016
Gıda Muhafaza Yötemleri Önlisans 2015-2016
Gıda Kimyası ve Biyokimyası Önlisans 2015-2016
Gıda ve Medya Lisans-Anadal 2015-2016
ServisTeknikleri Lisans-Anadal 2014-2015
Gıdalar ve Özellikleri Lisans-Anadal 2014-2015
Ziyafet Mutfağı Önlisans 2014-2015
Yiyecek İçecek Servisi Önlisans 2014-2015
Temel Mikrobiyoloji Önlisans 2014-2015
Mutfakta Kalite Yönetimi Önlisans 2014-2015
Gıda Muhafaza Yötemleri Önlisans 2014-2015
Genel Mikrobiyoloji Önlisans 2014-2015