Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Safranda Yeni Bir Trend Emülsiyon ve Enkapsülasyon Teknolojisi

2nd International Conference on Access to Recent Advances in Engineering and Digitalization, Kayseri, Türkiye, 11 Mart 2021

Optimization of Crocin Extraction From Saffron

3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018

Türk Çay Filizlerinin Bazı Fizikse Özellikleri

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Eylül 2016

Some Quality Properties of Different Commerical Iranian Saffrons

Interational Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Çeşme-İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011

İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi

1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010

Metrikler

Yayın

20

Proje

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları