Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜNDE ENDÜSTRİ 4.0 UYGULAMALARI: GASTRONOMİ 4.0

11. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2023, ss.1323-1330

Mutfaklarda Yapay Zekânın Kullanımı ve Geleceği

Ufuk Üniversitesi II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2023, ss.195-193

ÇAY TÜKETİMİN NİŞASTA SİNDİRİLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ

III. Ulusal Tarım ve Gıda Çalıştayı, Çorum, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2023, ss.21

Kahvenin Türk Gastronomi Tarihi ve Kültürü Açısından Değerlendirilmesi

Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu, İÇEL, Türkiye, 03 Şubat 2023, ss.12

I. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu

Gastronomi Mühendisliği: Gastronomiye Yeni Yaklaşım: Gastronomi Mühendisliği, 23 Eylül 2022

RELATIONAL MARKETING IN CATERING SERVICE

INTERNATIONAL MALATYA GASTRONOMY, CULTURE AND TOURISM CONFERENCE, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.387

Yiyecek ve İçecek Sektöründe Endüstri 4.0 ve Robotik Sistemle

Uluslararası Multidisipliner İnovatif Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 02 Haziran 2022, ss.96

Biochemical Effect Mechanism of Probiotics in Gut and Evaluation of Their Effect on Allergies.

International Gobeklitepe Applied Sciences Congress - II, Şanlıurfa, Türkiye, 06 Mayıs 2021, ss.141-148

Sokak Lezzetlerinin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi.

3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2020, ss.391 Sürdürülebilir Kalkınma

Okul Çağı Çocuklarda Beslenme Eğitiminin Besin Seçimlerine Etkisi.

. II. International Congress on Nutrition, Obesity and Community Health, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2019, ss.480

Investigation of the Effect of Kefir on Body For Probiotic Support.

GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2019, ss.279-280

Determination of Microbiological Contamination Sources of Catering Services and Evaluation of Food Safety.

X. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 6 - 08 Ağustos 2019, ss.320

Determination of the Effect of Hygiene Trainings Given to Kitchen Staff in Catering Services on Hygiene Awareness Levels.

X. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 06 Ağustos 2019, ss.349

Determination of Natural Food Preservative Nisin Bacteriocin from Lactococcus lactis subsp. lactis Isolated from Traditional Dairy Products.

International Congress of Science, Education and Technology Research, Odessa, Ukrayna, 10 - 12 Ağustos 2018, ss.108

Determination of Lactic Acid Flora of Sourdough Yeast Produced by Using Different Products

International Congress of Science, Education and Technology Research, Odessa, Ukrayna, 10 - 12 Ağustos 2018

Phytic Acid Degrading Lactic Acid Bacteria Isolated From Boza-Fermented Sourdough.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 18 Nisan 2018, ss.53

Diyabetli Annelerin Bebeklerinde Doğum Sonrası Görülen Sağlık Sorunları

2. Hemşirelikte Mezuniyet Sonrası Diyabet Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mart 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Uyku ve Kafein İlişkisi ve Uykusuzluğun İş Stresine Etkisi

I. Ulusal Sağlık Yöneticileri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.79

Sosyo-ekonomik Düzeyin Beslenme Üzerine Etkisi.

I. Ulusal Sağlık Yöneticileri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 Aralık 2017, ss.78-79 Sürdürülebilir Kalkınma

Dünyada Gıda Kıtlık ve Obezite Paradoksu

2. Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Kongresine, Antalya, Türkiye, 23 Kasım 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of Probiotic Features of Bacteria Isolated from Some Food Products.

4.International Conference On Microbial Diversity 2017, Bari, İtalya, 24 - 26 Ekim 2017, ss.118

Akkermansia Muciniphila: Gastrointestinal Sistemdeki Fonksiyonel ve Probiyotik Özellikleri

4. Ulusal BağırsakMikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017

Alzheimer, Beslenme ve Probiyotikler

Alzheimerlı olmak, Alzheimerlı Hasta ile Yaşamak Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 Mayıs 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Mühendisliğine Giriş

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023

Dondurma, Kaynatma ve Basınç

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları, Murat Doğan, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.161-174, 2023

Catering Hizmetlerinde İş Sürekliliği

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, İstanbul, ss.253-245, 2022

Güvenilir Dozu, Potansiyel Toksisitesi ve Yan Etkileriyle Kara Mürver

Kara Mürver: Meyve mi İlaç mı?, Hayrettin Mutlu , Elif Günalan, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.163-182, 2022

Su

Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları, Öznur Cumhur, Çiğdem Muştu, Veli Ceylan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-16, 2022

Gıda Felsefesine Giriş

Gıda Felsefesi, Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2021

Probiotics From Food Products and Gastrointestinal Health

Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases, Watson R, Preedy V, Editör, Academic Press Books Elsevier, Massachusetts, ss.169-177, 2019

Alzheimer, Beslenme ve Probiyotikler

Alzheimer’a Dair Her Şey, Mehmet Ünal, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, İstanbul, ss.111-117, 2018

Metrikler

Yayın

69

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

31

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

6

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları