Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

In-Silico Investigation of the Anti-Obesity Effects of Urtica Dioica L. Species Extract

Ankara International Congress on Scientific Research-IX (Ankara), Ankara, Türkiye, 26 - 29 Aralık 2023, ss.1878-1879

Urtica Dioica L. Türü Ekstresinin Anti-Obezite Etkilerinin İn-Siliko İncelenmesi.

Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi 26-28 Aralık 2023, Ankara, Türkiye, 26 - 29 Aralık 2023

Lipoprotein-Mediated Disruption of the Cell Membrane and ROS Production as Mechanisms of Antifungal Activity of Lactic Acid Bacteria

BİO Türkiye Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi (İstanbul), İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023

Optimization Sourdough Fermentation for Antifungal

VIII INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOURDOUGH, Bolzano, İtalya, 14 - 17 Haziran 2022

Gut Hastalığı için Doğal Alternatif bir Çözüm

4.Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 3 - 05 Kasım 2017

Doğal Katkı Maddelerinin Kullanımında Tüketici Tercihleri ve Duyusal Analiz

Gıda, Metabolizma ve Sağlık, Biyoaktif bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016

Gıda ile İlgili Bilgi Kirliliğinin Halk Üzerine Etkileri

Halk Kültüründe Aile Uluslararası Sempozyumu, 25 - 27 Mart 2016

Mastave

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Kasım 2015, ss.506

SLOW FOOD CURRENT IN HEALTHY NUTRITION

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.114-115

Sağlıklı beslenmede slow food akımı

3.Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.114-115

Tomato Jam

The 3rd Interantional Symposium on "Traditional Foods from Adricatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Mastave

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.505

Mastave

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Eylül 2015

Bitkisel Yağlar ve Rafinasyon

Gıda Mühendisliği 6. Öğrenci Kongresi, Türkiye, 11 - 12 Nisan 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Chapter X: Other Fermented Foods Produced Around the World

FERMENTED FOOD TECHNOLOGY, PINAR ŞANLIBABA, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.50-100, 2024

Bölüm 2: Hamur Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları

PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Burhanettin ZENGİN,Muhammed TAŞ,Şevki ULEMA, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, İstanbul, ss.25-52, 2023

Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası

GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ, DOĞAN MURAT, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.43-72, 2023

Metrikler

Yayın

26

Proje

9

Fikri Mülkiyet

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları