Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kahverengi Yağ Dokusu
Eczacılık ve Haber Dergisi
, cilt.22, sa.11, ss.44-45, 2018 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı
3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 30 - 31 Ekim 2015
Tomato Jam
The 3rd Interantional Symposium on "Traditional Foods from Adricatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
Bitkisel Yağlar ve Rafinasyon
Gıda Mühendisliği 6. Öğrenci Kongresi, Türkiye, 11 - 12 Nisan 2015
Kitap & Kitap Bölümleri
Chapter X: Other Fermented Foods Produced Around the World
FERMENTED FOOD TECHNOLOGY, PINAR ŞANLIBABA, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.50-100, 2024
Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası
GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ, DOĞAN MURAT, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.43-72, 2023