Öğr.Gör.
KÜBRA SAĞLAM
Yayınlar & Eserler


Öğr.Gör. KÜBRA SAĞLAM

Yayınlar & Eserler

SCI,SCI EXPANDED,SSCI,AHCI Kapsamında

Uluslararası

1 YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA,YETİM ADEM ,"The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine" ,Journal of Human Sciences ,vol.14 ,pp.1000 -1016 ,2017 Link
2 YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA,YETİM ADEM ,"The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine" ,Journal of Human Sciences ,vol.14 ,pp.1000 -1016 ,2458-9489 ,2017 Link
3 YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA,YETİM ADEM ,"The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine" ,Journal of Human Sciences ,vol.14 ,pp.1000 -1016 ,2458-9489 ,2017 Link
4 YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA,YETİM ADEM ,"The Examination of Spices Used in the Ottoman Palace Cuisine" ,Journal of Human Sciences

Ulusal

Bildiriler

1 ALPASLAN MEHMET,YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA ,"Gut Hastalığı için Doğal Alternatif bir Çözüm" ,4.Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi ,05.11.2017 Link
2 SAĞLAM KÜBRA ,"Bitkisel Yağlar ve Rafinasyon" ,Gıda Mühendisliği 6. Öğrenci Kongresi
3 SAĞLAM KÜBRA,DAĞLIOĞLU FİGEN ,"Tomato Jam" ,The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,04.09.2015 Link
4 SAĞLAM KÜBRA,GÜMÜŞ TUNCAY ,"Gıda ile İlgili Bilgi Kirliliğinin Halk Üzerine Etkileri" ,Halk Kültüründe Aile Uluslararası Sempozyumu ,25.03.2016
5 SAĞLAM KÜBRA ,"Doğal Katkı Maddelerinin Kullanımında Tüketici Tercihleri ve Duyusal Analiz" ,Gıda, Metabolizma ve Sağlık, Biyoaktif bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi ,28.11.2016 Link
6 SAĞLAM KÜBRA ,"Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı" ,3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi ,31.10.2015
7 SAĞLAM KÜBRA,GÜMÜŞ TUNCAY ,"gg" ,g ,14.03.2016
8 YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA,AKSU HARUN ,"Sağlıklı Beslenmede Slow Food Akımı" ,3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi ,31.10.2015 Link
9 YIKMIŞ SEYDİ,SAĞLAM KÜBRA,GÜMÜŞ TUNCAY ,"Mastave" ,The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” ,04.09.2015 Link