Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ

II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium, 23 - 25 Eylül 2022, ss.1-12

Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.311-323

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.127-137

Türk Dünyasının Turizm Bağlamında Entegrasyonuna Yönelik Gastrodiplomatik İlişkilerin Geliştirilmesi

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.759-770

Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri

IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı, Niğde, Türkiye, 22 Nisan 2021, ss.1-14

Türk Mutfak Sanatının Yerel Mutfaklar Özelinde Markalaşması ”Gastrodiplomasi”

VI Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 12 - 13 Aralık 2019

Gıda Atıkları ve Gıda Atıklarını Önlemek İçin Geliştirilen Uygulamalar

INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, NUTRITION and DIETETICS, GASTRONOMY RESEARCH (FONGAR-2018), Antalya, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi

I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

IoT-Focused Developments in the Food & Beverage Industry

Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism, Canan Tanrisever,Hüseyin Pamukçu,Anukrati Sharma, Editör, Emerald Ink Publishing, London, ss.3-296, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023

Gastronomi Mühendisliğine Giriş

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023

Gıda Atıkları ve Yönetimi

Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, Murat Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.431-453, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER

AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI, Kabakçı, Tuğba; Seçim, Yılmaz; Bayrakçı, Selman; Kaya, Alper, Editör, Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, Konya, ss.1-11, 2020

Metrikler

Yayın

18

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları