Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Kitap & Kitap Bölümleri

Profesyonel Mutfaklarda Cinsiyet Handikap Mı? Kadın Aşçılar Üzerine Bir Araştırma

Turizmde Yeni Trendler, Akif GÖKÇE, Güliz COŞKUN, Nuray EKER, Eminsafa DİLMAÇ, Oğuz ÇOLAK, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.289-310, 2023

Gıda Felsefesine Giriş

Gıda Felsefesi, Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2021

ÜNİTE 19: Kore Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Perçin Şahin, Editör, Beta, İstanbul, ss.249-259, 2020

Davet ve Ziyafet Protokolü

Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, BİLSEN BİLGİLİ, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, Erzurum, ss.140-160, 2020

Yiyecek İçecek Endüstrisinde Kadının Yeri ve Sorunları

Turizmde Kadın Olmak, Ahmet Vatan, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.141-158, 2020

Pateler, Terinler ve Diğer Yiyecekler

Professional Cooking, Elif Denizci, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.823-842, 2019

Kahvaltı Hazırlama

Professional Cooking, Elif Denizci, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.741-762, 2019

Gender Discrimination in Tourism Industry

Contemporary Human Resources Management in the Tourism Industry, Dr. Öğretim Üyesi Demet Tüzünkan Doç. Dr. Volkan Altıntaş, Editör, IGI Global Business Science Reference, HERSHEY, ss.104-129, 2018

Turizm-Tüketim ve Kimlik

Türkiye Turizm Coğrafyası, Doç. Dr. Erol Duran Prof. Dr. Özlem Sertkaya Doğan, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.47-66, 2018

Turizmin Sosyal Yaşam Üzerindeki Etkileri

Turizmin Sosyal Psikolojik Dinamikleri, Erol Duran, Aslan Cumhur, Editör, Pagem, ss.71-88, 2017

Termal ve Spa Hizmetleri

Termal ve Spa Hizmetleri, Rıdvan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.29-62, 2017

Ulaştırma ve Eğlence Sektörü

Genel Turizm, Özdipçiner Selma, AYAZLAR Gökhan, Editör, Lisans Yayıncılık, İstanbul, ss.155-188, 2014

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

60

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

1

Tez Danışmanlığı

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları